Услуги

Услуги

Неверојатен Краен Резултат

Just Design, лично ќе ве води од концептот преку проектот и ќе ги почитува вашите функционални потреби и стил за да овозможи уникатна внатрешна средина специјално дизајнирана за вас.

ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

Науката за внатрешноста е нашата професија. Ние дизајнираме и редизајнираме ентериери кои ги следат просторните уметности на дизајнот на животната средина на одговорен и активен начин, почитувајќи го зградниот скелет додека ја предвидуваме човечката интеракција во нејзините граници.

Како фирма за внатрешен дизајн, ние сме понапред од нашите конкуренти во однос на изборот на реални производи. Од раните фази на дизајнот, висококвалитетни предмети се внимателно избрани според буџетот и локацијата на проектот.

ВИЗУЕЛИЗАЦИЈА

Со оглед на нашите специфични внатрешни дизајни, се истакнуваме и во визуелизацијата. Имајќи дизајни презентирани во реалноста со рендери дизајнот го прави вистински како што би бил.

ВНАТРЕШНО ДЕКОРИРАЊЕ

Ние ги дизајнираме внатрешните простори за да ги претвориме во “ефикасно поставување за опсегот на човечки активности” кои треба да се одвиваат. Стил е нешто што се развива на нелинеарен начин, па затоа не се повторуваме себеси и носиме нови идеи во секој проект.

ВОДЕЊЕ НА ПРОЕКТОТ

Со цел да се осигуриме дека сонот што го дизајнираме ќе биде изграден точно како што планиравме, ние го надгледуваме градежниот процес до фаза до испорака до клиентот.

– 01

Внатрешно Уредување

Ги доловуваме вашите домови со стил, софистицираност, елеганција и топлина што ја доловува суштината на оние кои живеат во нив.

– 02

Визуелизација

Ние сме тука за вашата визуелна комуникација, создавајќи процес кој ги комбинира уметноста и технологијата.

– 03

Водење На Проектот

Наша цел е да го искористиме нашето знаење во управувањето со проекти за постигнување на извонредни перформанси.