Дома

Just Design

Најнови трендови, идеи, модерна архитектура и дизајн на внатрешно уредување на домот. Секоја идеја и инспирација за уредување на домот е прикажана во 3Д проекција.

ureduvanje na spalna soba
Да Работиме Заедно
Interior Design

Уредување На Стан

Најнови трендови, идеи, модерна архитектура и дизајн на внатрешно уредување на домот. Секоја идеја и инспирација за уредување на домот е прикажана во 3Д проекција.

enterier dizajn i vnatresno ureduvanje
Ентериер Дизајн

Услуги

– 01

Уредување на стан

Идејни решенија за уредување на вашиот дом. Совети и визуелно прикажување со 3Д проектирање на вашиот простор 

– 02

Уредување на дневни соби

Дневната соба е местото во домот каде најдобро можете да го искажете својот стил.

– 03

Детски Соби

Ако сакате да ја декорирате собата на вашето дете, а тоа да биде на навистина оригинален начин, ние сме тука за вас.

Последни

Проекти

Проверете ги последните проекти од внатрешно уредување на станови, дизајн на кујни, уредување на дневни соби, уредување на купатила и уредување на детски соби.

дизајн на ентериер

Контакт

Специјализирани за внатрешно уредување на стан, уредување на дневна соба, уредување на купатила, уредување на спална соба, уредување на кујни, уредување на дневна соба со кујна, уредување на детски соби за две деца, детски соби за машки деца, детски соби за девојчиња.

+389 71-398-894