admin

dnevna soba

Како да заштедите пари на мебел?

Кога сте подготвени за нов изглед за вашиот дом, а вашиот буџет можеби не може да се протега доволно за да го замени секое парче мебел во една соба. Задржувањето на она што го сакате и што работи во вашиот дом, а стратешко додавање на нови парчиња е одличен начин да заштедите пари. Без разлика …

Како да заштедите пари на мебел? Read More »

Внатрешен Дизајн За Неопределените

Внатрешен Дизајн За Неопределените

Проблемите со посветеноста не мора да бидат поврзани со односот со позначајната половина. Тие можат да бидат поврзани со различни работи, работа, преселување, боја на коса или во овој случај – вашиот внатрешен дизајн. Дали сте неопределен по природа и не можете да одлучите што сакате и како вашиот дом да изгледа, или постојано се …

Внатрешен Дизајн За Неопределените Read More »

Трендови на внатрешен дизајн за 2019

Трендови на внатрешен дизајн за 2019

Кога ќе одлучите да го обновите вашиот дом и да побарате професионално мислење за дизајнер на ентериер, корисно е да добиете информации за тековниот тренд на декор, бои, плочки и мебел. Со тоа што сте собирале инспирација и со груба претстава за она што сакате или што би сакале да го имате во сопствениот дизајн …

Трендови на внатрешен дизајн за 2019 Read More »