Препознатлив Дизајн

Мотивирани од желбата подобро да им служиме на нашите клиенти повеќе од 5 години. Ги доловуваме вашите домови со стил, софистицираност, елеганција и топлина што ја доловува суштината на оие кои живеат во нив.

100+ Проекти

Од година во година се надоградувавме и усовршувавме, а со секој нов проект добивавме нови знаења. Желбата да создаваме убави и функционални објекти ни помогна да ја добиваме довербата на се поголем број задоволни клиенти, а со тоа и ја развиваме нашата мрежа на производи и услуги.

Визуелизација

Ние сме тука за вашата визуелна комуникација, создавајќи процес кој ги комбинира уметноста и технологијата за да ги пренесе своите идеи, генерирајќи вредност и корист за вас.

Изработка

Наша цел е да ги искористиме своите средства, нивното водечко знаење во управувањето со проекти преку евалуација на перформансите, вклучувајќи изградба на организациски процеси и способности неопходни за постигнување на повеќето извонредни перформанси кои обезбедуваат најдобри резултати од извршувањето на внатрешниот проект.

Консултации

Како фирма за внатрешен дизајн, ние се стремиме напред во однос на изборот на реални производи. Од раните фази на дизајнот, висококвалитетни предмети се внимателно избрани според буџетот и локацијата на проектот.

Внатрешно декорирање

Ние ги дизајнираме внатрешните простори за да ги претвориме во “ефикасно поставување за опсегот на човечки активности” кои треба да се одвиваат. Стил е нешто што се развива на нелинеарен начин, па затоа не се повторуваме себеси и носиме нови идеи во секој проект.

Водење на проектот

Со цел да се осигуриме дека сонот што го дизајнираме ќе биде изграден точно како што планиравме, ние го надгледуваме градежниот процес до фаза до испорака до клиентот.

Визуелизација

Со оглед на нашите специфични внатрешни дизајни, се истакнуваме и во визуелизацијата. Имајќи дизајни презентирани во реалноста со рендери дизајнот го прави вистински како што би бил.

За Нас

​Внатрешниот дизајн има моќ да го направи светот подобро место за живеење.

Just Design нуди широк спектар на услуги за внатрешно уредување. Петгодишното искуство воспостави широка и доверлива мрежа на одлични изведувачи, инжинери и производители на мебел кои можат да бидат повикани по потреба.

Just Design управува со целиот процес на внатрешно уредување од почеток до крај за да се осигура дека нашите клиенти добиваат најмногу вредност од нивната инвестиција.

Секој проект е прилагоден за уникатните потреби на буџетот на нашите клиенти и естетските цели. 

 Нашата добро поткована позадина носи уникатна комбинација на уметност и техничка вештина. 

Бескрајни Можности

Ние ги нудиме најновите трендови, идеи, модерна архитектура и дизајн на внатрешен дизајн за вашата инспирација. Секоја идеја и инспирација за украсување на домот е прикажана во реална 3D проекција.

НАША МИСИЈА

Нашите водечки принципи за внатрешено уредување осигуруваат дека ние пренесуваме страст кон клиентот и постојано го испорачуваме највисокото можно искуство со услугите. Применуваме највисоки стандарди за извонредност на дизајнот и постојано се стремиме да го зголемиме нашиот придонес кон заедницата.

НАША ВИЗИЈА

Нашата визија за внатрешено уредување е да создадеме незаборавно искуство за нашите клиенти, а истовремено да го подобриме квалитетот на живот за сите што ги опслужуваме.

ПОТРЕБИ

Just Design, лично ќе ве води од концептот преку проектот и ќе ги почитува вашите функционални потреби и стил за да овозможи уникатна внатрешна средина специјално дизајнирана за вас.

ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

Науката за внатрешноста е нашата професија. Ние дизајнираме и редизајнираме ентериери кои ги следат просторните уметности на дизајнот на животната средина на одговорен и активен начин, почитувајќи го зградниот скелет додека ја предвидуваме човечката интеракција во нејзините граници.

Портфолио